Tidak Perlu Berpeluh bagi Menghilangkan Kesan Minyak Degil, Hanya Dapatkan Pakar ini !

Kuala Lumpur: Kini bulan baharu telah tiba sebelum menuju ke akhir tahun dan sesuatu yang baharu pula akan bermula. Ini menunjukkan lebih banyak musim perayaan akan berlangsung sepanjang bulan ini !

Bermakna anda perlu bersedia untuk memastikan rumah, tempat anda bekerja atau peralatan anda berada dalam keadaan bersih dan berkilat serta menarik sempena musim perayaan akan datang dan juga membolehkan anda bersedia untuk sesuatu permulaan yang baik sempena permulaan tahun baharu yang bakal menjelma tidak lama lagi.


Bagaimanapun, perkara yang mengecewakan kebanyakan orang adalah apabila mereka perlu membersihkan kesan kotoran atau minyak (gris) degil. Pernahkah anda mencuba membuang kesan kotoran minyak degil dan akhirnya kepenatan kerana tidak mampu membersihkannya ? Nah, jika anda serius untuk melakukannya, anda hanya perlu membawa pakar iatu WD-40 Specialist Fast Acting Degreaser (Pakar Penghapus Kesan Minyak Pantas WD-40). Penyelesaian berasaskan air yang bertindak pantas menanggalkan kesan berminyak, gris kotoran, sabun dan sisa kotoran degil.

Buihnya mempunyai fungsi terbaik dan cepat bertindak serta menyerap diatas permukaan yang anda mahu bersihkan, dan ia juga mudah dibersihkan. Dan ia boleh digunakan pada pelbagai jenis permukaan, termasuk besi, penutup ekzos dan lantai. Paling penting selamat digunakan untuk besi, kaca, plastik, getah, aluminium termasuk permukaan bercat !

Bagi kesan minyak degil, hanya perlu biarkan beberapa saat untuk membolehkan fomula ini menembusi bahagian yang hendak dibersihkan sebelum anda lap. Produk ini juga bagus untuk membersihkan roda aloi, rim tayar dan komponen enjin.

Penghapus kesan minyak ini juga mematuhi arahan Sekatan Bahan Berbahaya (RoHS), yang bertujuan untuk melindungi kesihatan manusia dan alam sekitar yang bertindak menghalang bahan terlarang dan berbahaya seperti logam berat dan bahan kimia persisten Brominated Flame Retardants (BFR)

Maklumat lanjut mengenai Pakar Penghapus Kesan Minyak Pantas WD-40, Layari http://wd40.asia/wdsp-degreaser

No comments

Di Bawah Bayu Kami Bersatu

Powered by Blogger.