Sabahan Blogger | Satu Episod Bermula...

SABAHAN BLOGGER | Assalammualaikum & Salam Sejahtera. Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga memulakan penulisan di blog Sabahan Blogger. Bagi kamurang yang sedang membaca entry ini, saya Eca (kalau inda kenal, karang kuketuk kepala kamurang!).

finally, the really finally...blog untuk Sabahan Blogger akhirnya dapat direalisasikan. Sebenar-benarnya, dah lama "kepingin" untuk menghimpun Sabahan Blogger di bawah satu bumbung alammaya. Alhamdulillah, kini kami dikumpulkan dalam satu group whatsapp *Sabahan Blogger* dan kini melebar sayap untuk memulakan blog bagi mencatat segala aktiviti Sabahan Blogger

Untuk pengetahuan kamurang diluar sana, sebenarnya ramai orang Sabah yang dah menjadi blogger cuma mereka berada di luar kawasan Sabah ketika ini. Antaranya ;


kedua-dua blogger ini menyambung pelajaran di Semenanjung Malaysia dan menjadikan blogging sebagai kerjaya. Tahniah buat kedua-dua blogger ini. Antara lain, ialah

Papa Blogger (tembirang ne orang, ndak sudah kunun dia blogging...blog dia pun ndak da kunun!..jangan risau, selagi dia ada dalam group Sabahan Blogger, selagi itu kami akao n hasut beliau untuk kembali aktif)

Blogger Aku Si Jebat (yang ne Eca sendiri dah lost contact, tapi Eca pernah sekali jumpa dengan beliau semasa Majlis Berbuka Puasa Sabahan Blogger 2012)

Blogger Elih Japahar (mygoshhh, orang Kudat jugak ne..sama-sama tembuni  kami kena kubur di Kudat kali aaaa bro!)


ikutkan dalam group whatsapp Sabahan Blogger ada 26 orang.. Insyaallah, Eca akan kenalkan mereka di entry yang lain pulak!!!..besar hati Eca kalau semangat rakan-rakan Sabahan Blogger ini berterusan sampai bila-bila. Insyaallah~


special SHOUT OUT to :
Blogger Rahmad sebab melayan kami (especially aku la bha kan Mad?!)
Logo, Header & Domain Setting by him and we really love it Mad.
girlfriends saya yang chantek : Yatie, Liza, Jun, Natrah & diri sendiri (*eh!) sebab sudi rukut-rukut duit beli tu domain. Semoga kita dimurahkan rezeki dan lebih banyak review akan menyusul!!!

Doa Eca semoga ukhwah yang terjalin sampai bila-bila, semangat yang berterusan dan sama-sama saling membantu untuk ke puncak kejayaan. Amin~

till next entry!!
xoxo : ecadwinkyasha 

No comments

Di Bawah Bayu Kami Bersatu

Powered by Blogger.